Handske til landing af fisk

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
handske001
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 175,00
DKK 35,00

incl. moms.

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Landingshandske eller rettere landingsluffe i solid mesh-kvalitet med snøre til at stramme om håndleddet. Handsken er altid klar til brug og nem at påføre sig i kampens hede.

Til dig som gerne vil have et solidt greb om fisken, hvad enten den skal med hjem eller genudsættes skånsomt. Handsken er genial til sikker landing af både laks, havørred og steelhead i alle størrelser. Et forsigtigt greb om fiskens halen og du kan lande fiske stille og roligt uden af beskadige fisken. Hav altid handsken liggende i lommen.

Vi har skiftet til denne nye smarte "luffe-model", som har vist sig nemmere at anvende end modellen med fingre, som var lidt besværlige når det skulle gå stærkt. Tilkøb evt. vores spiral-lanyard, der kan bruges til at montere luffen fast i dine waders, jakke eller lign.

 

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 135,00

incl. moms.

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

DKK 59,00DKK 45,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook