Guidet fiskeri på Vancouver Island

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
6352
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 0,00

incl. moms.

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Guidet fiskeri på Vancouver Island efter steelhead og stillehavslaks

Skagitanglers formidler kontakt for europæiske fliskere til Whites Guiding Company på Vancouver Island i British Columbia, der uden tvivl har den bedste og mest dedikerede fluefiskeguide på øen. Vi har fisket med Ryan igennem snnart mange år, og kan give ham vores absolutte bedste anbefalinger. Ryan tilbyder nu helt eksklusivt for vores kunder guidede fisketure til noget af det sidste "uopdagede" fiskeri efter steelhead i Verden. Skagitanglers står for kommunikation med Europæiske fluefiskere. Whites Guiding Company tilbypder guidet fiskeri på Vancouver Island 12 måneder om året. Tjek lige fotoserie, hvis du skulle være i tvivl om Vancoucer Island er noget for dig :-)

Fiskeriet med Whites Guiding Company er "Fly only - Swing only". Fiskeriet foregår enten som "Walk-and-wade" eller med driftboat/raft, hvor 1-2 fiskere gennemfisker de mest produktive strækninger under Ryan's kyndige vejledning. Floderne vi fisker er alle kendetegnet ved vanskelig adgang. Det kræver en solid 4x4 truck og ikke mindst høj grad af lokalkendskab for at finde de gode pladser. Det har Ryan, da han lever på øen og har fisket den fra ende til anden i mange år. Dette er meget mere end blot bare endnu et "produkt" vi sælger. Vi vil beskytte fiskeriet på øen mod overfiskning, så vi fortæller ikke hvilke floder vi fiskeri i. Det bedes kunderne respektere. Vancouver Island er et sårbart område, som nemt kan ødelægges og det vil vi ikke risikere. Ryan har adgang til over 40 forskellige floder på øen, og hans lokalkendskab er second-to-none. På en guidet tur med Ryan kommer steder, som meget sjældet ser andre fiskere, hvilket i dag er helt unikt.

Fiskeriet på øen foregår 12 mdr. om året. Dec-April er højsæson for de legendariske Winter Steelhead. En helt uhørt vanedannede fiskeform, som realistisk set kun er for de mere hard-core typer, der vil udfordres i en periode af året, hvor der ikke er mange fisk i floderne og vejret kan være barsk. Får du kontakt med winter steel er dit (fiske)liv er ændret for altid. Stærkere og smukkere fisk findes simpelthen ikke. Forvent ikke at fange mange Winter Steelhead på en uge (1-3 er realistisk), men snitvægten ligger omkring 12-14 lb og fisk over 20 lb er bestemt realistisk.

I maj begynder de første Summer Steelhead at bevæge sig ind, og antallet stiger hen over sommeren indtil fiskeriet kulminerer i aug-nov. Det er tid at finde flydeline, små fluer - gerne skaters - frem. Vi fisker til sete fisk. Lange kast og forsigtig præsentatation er alfa og omega. Summer Steel er i gennemsnit lidt mindre end Winter Steel, men da de er ganske agressive, og da der er mange flere fisk på denne årstid, så er der garanti for action.

Vi fisker målrettet efter steelhead hele sæsonen, men som bonus, så vælter det om sommeren og efteråret op med stillehavslaks. Gæster vil fange (i perioder mange) laks som "bifangst" under fiskeri efter steelhead, men vi kan også målrette fiskeriet mere specifik efter laks, såfremt kunderne ønsker det. Det er en stor oplevelse at fange coho, pink, chinook og chum salmon på let fluegrej, også især i perioder hvor steelheadfiskeriet måske kan være lidt svært. Som et særligt krydderi er der i juli-okt også gode muligheder for kystfiskeri efter de forskellige laksearter. Her fisker vi til stimer af trækkende laks direkte fra kysten - så medbring dit almindelige kystgrej, hvis du syntes det lyder sjovt. Det er ikke blindfiskeri som herhjemme. Vi kaster kun til sete fisk :-)

Hjælp med kontakt og grejvalg, så skriv til os på info@skagitanglers.com . Kunder står selv for transport til/fra Vancouver Island. Vi foretrækker pick-up/drop-off ved Comox Lufthavn, men andet kan arrangeres efter aftale evt. mod en merudgift. Formelle aftaler og betaling sker med firmaet Whites Guiding Company.

Pris: 600 Canadiske dollar pr. dag for 1-2 fluefiskere. Mulighed for pakkeløsninger med overnatning mm. Rabat ved booking af 6 dage eller flere. Kontakt os!

Kontakt meget gerne Ryan på rywhite74@gmail.com , hvis du vil høre mere om fiskeriet, logistik eller andet.

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 994,00

incl. moms.

Banana fly

Banana fly

DKK 24,00DKK 19,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook