Glow-In-Dark Twist Hair

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
SYB0039
Producent:
SYBAI
Pris:

DKK 40,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Mængderabat

Bestil Mængde Pris pr. stk.
3 eller mere DKK 45,00incl. moms.
Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

NYHED

Kanon fedt materiale til aften/natfluerne. Et produkt vi har glædet os til at kunne tilbyde. Det bliver aldrig det samme at binde natfluer når du først har haft fingre i dette selvlysende materiale fra Sybai.

Glow-In-Dark Twist Hair fra Sybai findes i 5 forskellige farver, men det dækker nok alligevel de flestes behov. Glow-In-Dark Twist Hair er, som navnet kraftigt indikerer, et syntetisk hårmateriale i selvlysende farver, der lyser op i mørke. Glow-In-Dark Twist Hair er let "krøllet" i sin struktur giver derfor lidt extra fylde og volumen i fx en hårvinge, eller måske endnu bedre mixed ind i et Composite Dubbing Loop. En nem og elegant måde at tilføre en den eftertragtende Glow-In-Dark Twist effekt til en lang række fluer til fiskeri i de mørke timer og/eller farvet vand. Ikke kun til brug om natten, men også på overskyede dage eller dybt/mørkt vand. Materialet har en meget reflekterende overflade, der "fanger" og forstærker det naturlige lys, og vil selv lyse kraftigt op, hvis det bliver opladet med fx en pandelampe.

En pakke indeholder ca. 300 fibre, og da der kun skal bruges ganske få strå per fluerså, holder en pakke "evigt". Længde: 35 cm.

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 18,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 775,00

incl. moms.

Array V2 - Taylor Fly Fishing

Array V2 - Taylor Fly Fishing

DKK 2.050,00DKK 1.500,00

incl. moms.

Articulated Fly Box - Plan D Fly Box

Articulated Fly Box - Plan D Fly Box

DKK 310,00DKK 210,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook