Glow-In-Dark Twist Hair

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
SYB0039
Producent:
SYBAI
Pris:

DKK 50,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

NYHED

Kanon fedt materiale til aften/natfluerne. Et produkt vi har glædet os til at kunne tilbyde. Det bliver aldrig det samme at binde natfluer når du først har haft fingre i dette selvlysende materiale fra Sybai.

Glow-In-Dark Twist Hair fra Sybai findes i 5 forskellige farver, men det dækker nok alligevel de flestes behov. Glow-In-Dark Twist Hair er, som navnet kraftigt indikerer, et syntetisk hårmateriale i selvlysende farver, der lyser op i mørke. Glow-In-Dark Twist Hair er let "krøllet" i sin struktur giver derfor lidt extra fylde og volumen i fx en hårvinge, eller måske endnu bedre mixed ind i et Composite Dubbing Loop. En nem og elegant måde at tilføre en den eftertragtende Glow-In-Dark Twist effekt til en lang række fluer til fiskeri i de mørke timer og/eller farvet vand. Ikke kun til brug om natten, men også på overskyede dage eller dybt/mørkt vand. Materialet har en meget reflekterende overflade, der "fanger" og forstærker det naturlige lys, og vil selv lyse kraftigt op, hvis det bliver opladet med fx en pandelampe.

En pakke indeholder ca. 300 fibre, og da der kun skal bruges ganske få strå per fluerså, holder en pakke "evigt". Længde: 35 cm.

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 22,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 975,00

incl. moms.

Array V2 - Taylor Fly Fishing

Array V2 - Taylor Fly Fishing

DKK 2.250,00DKK 1.650,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook