Ghost Flash Hair

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
SYB 0068
Producent:
SYBAI
Pris:

DKK 18,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Ghost Flash Hair

Ghost Flash Hair fra Sybai består af et mix af meget fine, nærmest gennemsigtige, syntetisk fiber, hvor der er tilføjet en smule UV eller Pearl flash. Materialet suger ikke vand, så selv store fluer er nemme at kaste på let grej. Ghost Flash Hair er et blødt og meget levende materiale, der giver den eftertragtede pulserende bevægelse i din flue. Fedt materiale til vinger og haler bundet på traditionel vis. Prøv dog at spinne lidt Ghost Flash Hair i dine composite loop fluer, og oplev hvordan du får lidt mere fylde og lethed fra det meget lækre og afdæmpede flashmateriale. En ny favorit her hos Skagitanglers :-)

Vi fører indtil videre 15 forskellige farver indenfor et bredt spektrum af varianter. Som altid putter Sybai rigtig meget af alt det gode i poserne, så der er materiale nok til masser af fluer i en pose Ghost Flash Hair.

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 100,00

incl. moms.

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

DKK 59,00DKK 45,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook