Forfangsmappe model "Zip-lock"

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
forfang002
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 150,00
DKK 65,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Forfangsmappe i meget solid kvalitet med 10 lynlåsposer (12*10 cm), der er monteret i mappen med velcro. En mappe i stilfuldt design med en flot klassisk lakseflue broderet på forsiden. Fås in3 spændende farver. En praktisk mappe, der ikke fylder meget, men alligevel har plads til alle de små stumper, vi altid slæber med på tur.

Udover at sikre opbevaring af div. forfang, T-tips, tippets og andre småting, så kan mappen også rumme fx. et ekstra skydehoved, et par håndfulde fluer, saks, nipper og meget andet godt. Vi glæder os til kun at have én (eller måske to...) af disse lækre mapper med i jakkelommen og samtidig være sikre på at have husket det hele. Fin lille gaveidé til lystfiskeren, som ikke har styr på stumperne...

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 135,00

incl. moms.

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

DKK 59,00DKK 45,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook