Fluorocarbon (100%) forfangsmateriale

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
SA114
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 70,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Forfangsmateriale i 100% fluorocarbon i 0,28 mm (5,2 kg) og 0,38 mm (8,8 kg), som jo reelt dækker langt de fleste fiskesituationer efter laks, havørred og steelhead.

Sælges med 25 meter pr. spole. Der medfølger en handy lille tippet-dispenser, hvor spolen kan opbevares uden at materialet ruller af spolen, mens den ligger i lommen. Ret genialt :-)

100% fluorocarbon er let-synkende (2* densitet af nylon) og fisker derefter en anelse dybere end et tilsvarende monofil-forfang. Desuden er det tæt på usynligt i vand og mere stift end nylon. Alt sammen er med til at gøre fluorocarbon meget populært til bl.a. åfiskeri efter laks og havørred, hvor du får fordel af, at fluen hurtigt trænger ned og fisker med det samme. Bemærk, at dette ikke er en billig 60% fluorocarbon version...men den ægte vare 100% fluorocarbon.


Dette produkt bærer vores eget navn, men er produceret på samme fabrik, og med samme specifikationer, som et kendt (og dyrt) brand. Vi står 100% inde for kvaliteten og har selv test-fisket med dette fluocarbon forfangsmateriale under de skrappeste forhold. "Lortet holder" - skulle vi hilse og sige :-)

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 775,00

incl. moms.

Bindetråd

Bindetråd

DKK 15,00DKK 10,00

incl. moms.

Brass Beads 5 mm

Brass Beads 5 mm

DKK 30,00DKK 20,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook