T-line / MOW-tips / Forfang

Skagitanglers har et udvalg indenfor forfang/T-tips, som er det element indenfor skagit-fiskeriet, som har flest variationsmuligheder. Med en række forskellige tilpassede tips, kan du i kombination med ét skagit-skydehoved fiske under alle forhold. Nøglen til succes ligger ofte i evnen til at vælge rigtig mht. forfang/tips.

Vi har et stort udvalg af forfang/tips fra RIO, bl.a. de populære iMOW og MOW tips, Versileaders, Replacement Tips, momofil leaders samt forfangsmateriale. Du kan altid finde det rigtige forfang, der passer til netop dine præferancer hos os. Du finder også tungsten synkeline fra RIO i metermål. Vi lagerfører 5 forskellige synkehastigheder (T8-T20). På den måde er du dækket ind til alt tænkeligt fiskeri. Vi sælger Custom-cut T-tips i de mest almindelige længder i alle vægtklasser. Du kan frit vælge mellem selv at montere din T-tips eller købe vores fabriksfremstillede T-tips/MOW-tips, som er klar til brug.

Er du i tvivl om hvilke længder og vægte du skal bruge til den konkrete fiskesituation, så kontakt os på info@skagitanglers.com

Fluorocarbon (100%) forfangsmateriale

Fluorocarbon (100%) forfangsmateriale

DKK 65,00

incl. moms.

Forfangsmateriale/tippet i 100% fluorocarbon i 4 dimensioner. Vi har igen vores meget populære fo.....

RIO Steelhead/Salmo Leader

RIO Steelhead/Salmo Leader

DKK 59,00DKK 25,00

incl. moms.

RIO Steelhead/Salmo Leader - klassiske monofilforfang. Føres i længder fra 6'-12' og med brudstyrker.....

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri med skagitgrej. Vi forhandler primært vores egne Nordic Skagit Heads og relaterede produkter. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook