RIO Steelhead/Salmo Leader - 15 varianter

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
RIO018
Producent:
RIO
Pris:

DKK 59,00
DKK 35,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

RIO Steelhead/Salmo Leader - 16 varianter af dette klassiske monofilforfang. Føres i længder fra 6'-15' og med brudstyrker fra 4-10 g. Nu til en uhørt lav pris - så længe lager haves!

Vi har det klassiske monofilforfang fra RIO til laks, havørred og steelhead. Selvom det knudeløse og taperede monofilforfang ikke er en nyhed, så er RIO's forfang i forskellige længder og dimensioner stadig er et vaskeægte "go-to" produkt, som er svært at undvære.

Vi anbefaler de korte forfang (6' og 9') til fiskeri med skagit-liner og ofte i kombination med en tung T-tip og en større flue. Samme type er også super til fiskeri med store bulefluer. Vi har en 3 pak i den mest populære størrelse. De længere modeller er fine til sommerfiskeriet herunder riffling hicth, skating dries, poppers mm. Ønsker du at fiske lidt højere i vandet - fx typisk til meget af sommerfiskeriet - så gå efter 12' og 15' versionerne.    

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 875,00

incl. moms.

Bindetråd

Bindetråd

DKK 14,00DKK 10,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook