Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
RIO005
Producent:
RIO
Pris:

DKK 249,00
DKK 105,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

OBS: Dette tilbud gælder den "gamle" version af RIO's MOW tip med monofil kerne. Der er udsolgt i mange varianter, så kig efter den nye InTouch-version med flettet kerne.

MOW-tips er RIO's geniale tip/forfang til især skagitliner, men de fungerer også rigtig fint på andre typer flueliner. Vi fører hele 27 forskellige densiteter og længder - så ALT er dækket fra fiskeri helt nær overfladen til bundskraberiet.


De fleste MOW-tips har en fast længde på 10' og kommer i Light (T8), Medium (T11), Heavy (T14) og Extra-Heavy (T17) varianter, hvor den bagerste del af tippen er flydende og den forrest del synker med den angivne densitet. Dette princip sikrer en fin ubrudt overgang fra selve skagit-linen, via MOW-tippen og helt ud til fluen. Der findes også MOW-tips i versioner med "ren" flydende, intermediate eller synkende T-liner i forskellige længder - bare for at gøre udvalget helt komplet.

Med så mange varianter kan det være lidt svært at bevare overblikket, så kontakt os gerne med spørgsmål om hvilke tips, der er velegnet til dit fiskeri (info@skagitanglers.com)

Vi anbefaler, at du prøver MOW-tips til Nordic Skagit Head eller til de kort skagitliner fra RIO. De passer helt perfekt til hinanden :-)

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 875,00

incl. moms.

Bindetråd

Bindetråd

DKK 14,00DKK 10,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook