Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
Rio083
Producent:
RIO
Pris:

DKK 299,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Rio InTouch Replacement Tip findes i 10' og 15' med forskellige densiteter fra flydende til Synke 8 til brug sammen med scandi- og skagit-liner.

Vi har hjemtaget den seneste version af Rio's Replacement tips, der især finder anvendelse i situationer, hvor dine normale T-tips/MOW-tips er for tunge og/eller du vil have en særlig delikat presentation. Disse tips er på kort tid blevet meget populære og fisker rigtig fint til meget sommerfiskeri med små fluer, eller hvor du gerne vil fiske overfladenært eller med begrænset synkehastihed. Kan varmt anbefales sammen med de lette varianter af vores Nordic Skagit Heads, men også til alle mulige andre liner herunder Scandi-liner. For dig som har haft lidt forbehold for at fiske med Skagit-grej og T-line, så kan Replacement Tips være det helt rette valg. Fisket på en Skagit-line, men med underhåndskast har du et meget effektivt våben på trange pladser, som du ellers ikke rigtig kan fiske med en "lang" Scandi-line.

 

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 875,00

incl. moms.

Bindetråd

Bindetråd

DKK 14,00DKK 10,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook