Fluorocarbon (100%) forfangsmateriale

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
SA114
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 60,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Forfangsmateriale i 100% fluorocarbon i 0,28 mm (5,2 kg) og 0,38 mm (8,8 kg), som jo reelt dækker langt de fleste fiskesituationer efter laks, havørred og steelhead.

Sælges med 25 meter pr. spole. Der medfølger en handy lille tippet-dispenser, hvor spolen kan opbevares uden at materialet ruller af spolen, mens den ligger i lommen. Ret genialt :-)

100% fluorocarbon er let-synkende (2* densitet af nylon) og fisker derefter en anelse dybere end et tilsvarende monofil-forfang. Desuden er det tæt på usynligt i vand og mere stift end nylon. Alt sammen er med til at gøre fluorocarbon meget populært til bl.a. åfiskeri efter laks og havørred, hvor du får fordel af, at fluen hurtigt trænger ned og fisker med det samme. Bemærk, at dette ikke er en billig 60% fluorocarbon version...men den ægte vare 100% fluorocarbon.


Dette produkt bærer vores eget navn, men er produceret på samme fabrik, og med samme specifikationer, som et kendt (og dyrt) brand. Vi står 100% inde for kvaliteten og har selv test-fisket med dette fluocarbon forfangsmateriale under de skrappeste forhold. "Lortet holder" - skulle vi hilse og sige :-)

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 875,00

incl. moms.

Bindetråd

Bindetråd

DKK 14,00DKK 10,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook