Fluestænger

Fluestænger

Skagitanglers er eneforhandler i Europa af de helt nye ènhåndsstænger kaldet Phenom fra amerikanske Taylor Fishing. Endelig er der énhåndsstænger, som passer perfekt til skagitfiskeriet på vores breddegrader. Vi forventer Phenom bliver det store hit til énhåndsskagit. Vi er Europæisk eneforhandler af de nye Renegade skagit-stænger fra Canadiske Pieroways Rods. Disse topstænger er udviklet af skagit-guruen Jerry French, og vi forventer de bliver et stort hit til laks og havørred på vores breddegrader.

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål omkring de forskellige stangserier og har du lyst til at prøve stangen inden køb, så har vi et udvalg af demo-stænger liggende, der kan afprøves under realistiske forhold i Ribe å umiddelbart udenfor vores bagdør. Finder du ikke den fluestang i vores udvalg som du søger, så kontakt os på info@skagitanglers.com og vi skaffer på få dage den stang du ønsker.

 

 

Phenom - by Taylor Fishing

Phenom - by Taylor Fishing

DKK 3.100,00DKK 1.500,00

incl. moms.

Tilbud på de sidste Phenon-stænger. Ny model på vej ind. Skagitanglers præsenterer stangseri.....

Pieroway Renegade Rods - by Jerry French

Pieroway Renegade Rods - by Jerry French

DKK 4.525,00

incl. moms.

Pieroway Renegade skagit-stænger - udviklet af Jerry French Pieroway Renegade i 7 forskellig.....

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook