Tohånds-stænger

Tohånds-stænger

Vi har et godt udvalg af switch- og tohåndsstænger fra Redington, der både sælges som stangsæt med hjul og liner, men også sælges som stang i "ren handel". De to modeller "Dually" og "Prospector" opfylder selv de mest kræsne fluefiskeres behov uden at sprænge rammerne for budgettet.  

Læs mere om de enkelte modellers anvendelsesmuligheder, priser og anden relavant information ved at klikke dig ind på stangserierne nedenfor.

 

Pieroway Renegade Rods - by Jerry French

Pieroway Renegade Rods - by Jerry French

DKK 4.395,00

incl. moms.

Pieroway Renegade skagit-stænger - udviklet af Jerry French OBS! Vi har desværre pt udsolgt i #5-.....

Prospector - switch og tohåndsstænger

Prospector - switch og tohåndsstænger

DKK 4.499,00DKK 1.900,00

incl. moms.

Restsalg / afhentningstilbud. Prospector-stænger sælges nu til kun 1900 kr. afhentet i Ribe. Pris ve.....

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook