Switch-stænger

Switch-stænger

Vi har fuldt sortiment af de helt nye Renegade-stænger fra canadiske Pieroways Rod. Disse switch-stænger findes fra #3 og opefter. Renegade er udvilket af Jerry French specifikt med henblik på skagit-fiskeri med korte skydehoveder fx som vore egen Nordic Skagit Heads.

Switch-stænger er kommet for at blive. Vi hos Skagitanglers har udviklet et afhængighedsforhold til switch-stængerne og de tilhørende korte switch-liner, som passer helt perfekt til det hjemlige lakse- og havørredfiskeri.

Pieroway Renegade Rods - by Jerry French

Pieroway Renegade Rods - by Jerry French

DKK 4.525,00

incl. moms.

Pieroway Renegade skagit-stænger - udviklet af Jerry French Pieroway Renegade i 7 forskellig.....

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook