Switch-stænger

Switch-stænger

Vi har fuldt sortiment af Renegade-stænger fra canadiske Pieroways Rod. Disse switch-stænger findes fra #3 og opefter. Renegade er udvilket af Jerry French specifikt med henblik på skagit-fiskeri med korte skydehoveder fx som vore egen Nordic Skagit Heads.

Switch-stænger er kommet for at blive. Vi hos Skagitanglers har udviklet et afhængighedsforhold til switch-stængerne og de tilhørende korte switch-liner, som passer helt perfekt til det hjemlige lakse- og havørredfiskeri.

Pieroway Renegade Rods - by Jerry French

Pieroway Renegade Rods - by Jerry French

DKK 4.450,00DKK 3.750,00

incl. moms.

Pieroway Renegade skagit-stænger - udviklet af Jerry French Pieroway Renegade i 7 forskellig.....

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook