Énhånds-stænger

Énhånds-stænger

Enhånds fluestænger fra Taylor Fishing. Vi fører et udvalg af kvalitetsfluestænger til skagitfiskeri i å, elv og på kysten. Vi har valgt at hjemtage den helt nye stabgserie fra Taylor Fishing kaldet "Phenom", som vi har eneforhandling af i Europa.

Stængerne er udviklet af folkene bag de lækre fluehjul, som vi med succes har solgt i et års tid. De nye Phenom-stænger har en aktion, som passer rigtig godt til skagitfiskeriet - prøv dem med vores nye Nordic Skagit Head - og naturligvis er designet tilpasse de flotte hjul fra Tayor Fishing.

Fra Januar 2017 har vi også de helt nye Renegade-stænger fra canadiske Pieroways Rod. Disse stænger findes fra #3 og opefter. Renegade er udvilket af Jerry French spedifik med henblik på skagit-fiskeri med korte skydehoveder fx som vore egen Nordic Skagit Heads.

Læs mere om Taylor Fishing her: https://www.taylorflyfishing.com/ og Renegade-stængerne fra Pieroways her: https://jerryfrenchflyfishing.com/products/pieroway-renegade-rod   

 

Phenom - by Taylor Fishing

Phenom - by Taylor Fishing

DKK 2.999,00

incl. moms.

Skagitanglers præsenterer nu, som de første i Europa, den nye stangserie kaldet "Phenom" fra am.....

Pieroway Renegade Rods - by Jerry French

Pieroway Renegade Rods - by Jerry French

DKK 4.495,00

incl. moms.

Pieroway Renegade skagit-stænger - udviklet af Jerry French OBS! Vi har desværre pt udsolgt i #5-.....

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook