Pieroway Renegade Rods - by Jerry French

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
Renegade001
Producent:
Pieroway Renegade Rods - by Jerry French
Pris:

DKK 4.525,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Beskrivelse

Pieroway Renegade skagit-stænger - udviklet af Jerry French

Pieroway Renegade i 7 forskellige modeller i #3-9 og længder 8'6'' til 12'. Disse skagit-stænger fra Canadiske Pieroway Rods er af absolut højeste kvalitet. Jerry French, der var med til at "opfinde" skagit-teknikken, har udviklet denne stangserie, så de fisker perfekt med korte skagitliner som fx vores egen Nordic Skagit Heads. Nordiske fluefiskere har virkelig taget godt i mod denne stangserie, som på mange måder er perfekt til netop meget af vores fiskeri.


Jerry French har i samarbejde med Pieroway Rods fra Canada designet en ultra kompakt serie switch-stænger. Renegade findes i 7 modeller fra den super-lette 8'6 #3 til den bundsolide 12' #9. Alle 7 modeller har helt unikke designs, som gør dem lette at "lade", men samtidig har de en meget hurtig "recovery-rate". Renegade fra Pieroway har en progressive til medium-hurtig aktion, hvilket er helt perfekt til skagitfiskeriet. Du behøver ikke at over-loade disse stænger for at få kraft nok til at vende tunge tips og belastede fluer - det klarer stangen helt af sig selv. Stængerne er leveret med et silkeblødt og stablit greb/håndtag af composite-kork, så stængerne er utrolig nemme at blive fortrolige med, og samtidig virkelig effektive redskaber både for begynderen og den meget erfarne fluefisker. De tre mindste modeller er udstyret med aftagelig bunddel, så man kan skifte mellem at fiske den som énhånds- eller switchstang alt afhængig af aktuel fiskeplads/situation. Designet er helt unikt og meget moderne i sin fremtræden. Der er kælet for detaljerne og fittings er af afsolut bedst mulige kvalitet.

Renegade-stængerne kan virkelig føles/mærkes under hele kastebevægelsen. Det er som om stangen selv giver kasteren feedback, så du lynhurtigt får meget effektive kast, selv på pladser med svære forhold, hvor der skal vades dybt og/eller hvor træer er i vejen kastet. Giv dig selv chancen og prøv den nye Renegade. Her er stænger til fin-lir efter ørred/stalling, havørredfiskeri både dag og nat, laksefiskeri med lette tips og selvfølgelig også stænger, der klarer de tunge tips/fluer til forårsfiskeriet. De letteste stænger har aftagelig fight-butt, så du kan vælge at kaste énhånds eller bruge stangen som en lille let switchstang. Super cool detalje. Kontakt os gerne på info@skagitanglers.com for en demonstration af stængerne i Ribe, eller hvis du bare har brug for lidt hjælp til stangvalget. Vi har udarbejdet en lille tabel med vejledende lineanbefalinger til de forskellige modeller/vægtklasser. Vi har taget udgangspunkt i vores egne Nordic Skagit Heads.

NOTE! For shipping outside Denmark 175 DKK,- will be added as shipping surcharge.

Anmeldelser (1)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 875,00

incl. moms.

Bindetråd

Bindetråd

DKK 14,00DKK 10,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook