Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
tay006
Producent:
Taylor Fly Fishing
Pris:

DKK 3.100,00
DKK 1.500,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Tilbud på de sidste Phenon-stænger. Ny model på vej ind.

Skagitanglers præsenterer stangserien kaldet "Phenom" fra amerikanke Taylor Fishing. Her er langt om længe en énhåndsstang, som vi varmt kan anbefale til skagitfiskeri efter havørred og laks med de nye korte skagitliner. Kvaliteten er i top. Super lækkert design og funktionalitet - og så i et attraktivt prisleje, hvor du får seriøst meget stang for pengene. 

Vi har ikke tidligere fisket meget med enhåndsstang og skagitline, men det gør vi nu. Phenom-stangen har den helt perfekte balance mellem kraft/fart og føling, som er helt afgørende for et successfuldt skagitkast. Kig især på de to 10'-modeller (#4 og #7), hvis du specifikt ønsker dig en énhånds skagit-stang ved åen. Søger du en mere traditionel énhåndsstang, der både kan kaste en skagitline ved åen, men som du også kan langkaste med på kysten en hel dag, så er de tre 9'-modeller oplagte valg. Der findes også en model i 8'6'' #4 som vil være super lækker til micro skagit i åen efter havørred. .


Phenom-stangen er bygget over det princip som Taylor Fishing kalder deres nye X-Tempo design, hvilket gør at stangen er "født" til at skulle perfome perfekt i grænselandet mellem tempo og "stivhed". Vi syntes, at Matthew og gutterne hos Taylor Fishing har ramt et perfekt "sweet spot" i forhold til hvordan Phenom-stangen fungerer under praktisk fiskeri. Phenom er reelt en "fast action" stang dog med en meget progressiv aktionskurve, og en rimelig blød stangspids. det giver en super god føling med kastet, især hvis du giver stangen en kort skagitline og en T-tips at arbejde med. Du vil mærke et overskud som med lethed vender en belastet flue, eller en stor buleflue, som du nok ikke har set før.

Vi anbefaler, at du overvejer Phenom-stangen som din nye "go-to" fluestang til kysfiskeri efter havørred eller som nævnt kombinere stangen med fx et Nordic Skagit Head til åfiskeriet efter havørred og laks. Skagit til ènhåndsstæger er i den grad kommet for at blive, og vi syntes du skulle give den nye Phenom-stang en chance - det vil du ikke fortryde. Sammenhængen mellem pris og kvalitet er meget fordelagtig - Phenom er en rigtig "value for money" stang. 

Note: For shipping outside of Denmark 175 DKK,- will be added as shipping surcharge.


Egenskaber

- Medfølgende stangpose og gråt cordura stangrør

- Hard-chrome slangeringe og SIC ceramic stripping guide

- Prikker på klinge for præcis samling

- Lækker hjulholder med kulfiber-lindlæg 

- Fast action/ Tip curve

- X-Tempo stang design

- Saltvandsbestandig 

- Rå uslebet klinge med meget holdbar klar lak

- Composite high-grade korkhåndtag

- Livsvarig garanti til 1. ejer

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 18,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 775,00

incl. moms.

Array V2 - Taylor Fly Fishing

Array V2 - Taylor Fly Fishing

DKK 2.050,00DKK 1.500,00

incl. moms.

Articulated Fly Box - Plan D Fly Box

Articulated Fly Box - Plan D Fly Box

DKK 310,00DKK 210,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook