Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
RIO026
Producent:
RIO
Pris:

DKK 549,00
DKK 494,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Skagit Max Short

Vi tøver ikke med at anbefale den nye RIO Max Short til fiskeri i mindre til middelstore vandløb. Linen er perfekt til tohåndsfiskeriet i danske og skandinaviske vande, og har fået en stor fanskare. Ønsker du power til at vende tunge T-tips og/eller store fluer uden du mister linekontrol, så er Max Short linen den helt rette. Max Short kaster vildt godt - også i strid modvind og så "plasker" den ikke helt så meget som vi tidligere har oplevet med de "gamle" skagit-liner.

  • Max Short føres i intervallet 200-625 gr. - altså stort set alt tænkeligt praktisk fiskeri kan dækkes med en Max Short-line. Linerne i 200-250 gr. er 5,1 m og linerne i intervallet 275-650 gr. er alle 6,1 m. Længde/vægtfordelingen gør disse skagit-liner utrolig nemme at håndtere for kastere på alle niveauer. Linerne passer perfekt til korte to-håndsstænger, switch-stænger og lidt kraftigere én-håndsstænger. 
  • Max Short lader stangen nemt og hurtigt, hvilket er en stor fordel i situationer med svære og trange fiskepladser. Linen kaster derfor nemt store fluer og tunge sink-tips, hvis der er behov for det - også i strid modvind - men er også velegnet til situationer, hvor du vil fiske både let- og mellemtungt. En rigtig all-round line, med en forbavsede "blød" landing på vandet.  
  • Max Short er bygget på RIO’s nye ConnectCore, der i praksis næsten er "stum", hvilket giver super kontrol og god føling under kast og affiskning. En klart mærkbar forskel i forhold til de "gamle" liner bygget på monofil-kerne.

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 17,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 17,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 994,00

incl. moms.

Banana fly

Banana fly

DKK 24,00DKK 19,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook