Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
RIO 084
Producent:
RIO
Pris:

DKK 399,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

RIO’s GripShooter

Føres i 4 varianter: 25lb (11.3kg), 35lb (15.9kg), 44lb (20kg), 50lb (22.7kg)

RIO’s GripShooter er en skydeline, som er meget populær hos fluefiskere som gerne vil have alle fordelen ved en monofil skydeline, men som ikke syntes så godt om selve håndteringen af den tynde line mod fingeren. RIO har derfor med stor succes lavet en kombinations-line, der er bygget over deres populære SlickShooter skydeline, men som har en tykkere coatet "handling section", der især i koldt vejr lettere selve håndteringen betydeligt. Det er selvfølgelig et kompromis - og det koster en lille anelse på kastelængden - men til praktisk fiskeri er det nærmest ubetydeligt. Du får stadig lange og ikke mindst helt ubesværede kast. RIO har monteret fine splejsede 20 cm loops i begge ender, som gør lineskift til en leg.

De sidste par sæsoner har vi under fiskeri efter winter steelhead benyttet GripShooter en del, da kombinationen af lange dage, mange kast og koldt vejr er en barsk cocktail. Vi anbefaler GripShooter når forholdene er barske og du fiske time efter time, dag efter dag. I disse situationer kan en smule komfort være kærkomment ;-)

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 17,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 17,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 994,00

incl. moms.

Banana fly

Banana fly

DKK 24,00DKK 19,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook