Surge Fluehjul - fra Redington

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
red003
Producent:
Redington
Pris:

DKK 1.199,00
DKK 414,00

incl. moms.

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

SURGE - by Redington. Fluehjul kun i str. 10/11/12 

Lækkert fluehjul til laks og havøøredfiskeri i topkvalitet fra Redington. Hjulet er med super-kraftig disc drag, som er en bremse der er pålidelig og holder til selv de største fisk. 
Surge-hjulet fra Redington er i fin finish og sælges nu til en pris, hvor alle kan være med. Vil du ikke investere en formue i fluehjul, eller har brug for et reservehjul, så er SURGE perfekt for dig. Størrelsen passer fint til fiskeri med skagitliner (som fylder lidt mere på spolen). Hjulet er produceret i aluminium og adskilles let med en enkelt skrue. Redington Surge er vendbar mellem venstre og højre hånd. Hjulet er lukket så der ikke kommer skidt eller vand ind til bremsen. Storspole-design for optimal og hurtig indspinning.Redington Surge fluehjul leveres i stof pose og kasse.

Forsendelse til andre lande end Danmark pålægges med 75 DKK til forsendelse.

 

 

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 875,00

incl. moms.

Bindetråd

Bindetråd

DKK 14,00DKK 10,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook