Tube Fly Box - Plan D Fly Box

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
PlanD002
Producent:
Plan D Fishing
Pris:

DKK 350,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Plan D's Tube Fly Box er en flueboks med et helt nyt og spændende design, der specifik løser opgaven med at opbevare dine rørfluer på elegant og sikker vis. Rørfluen sidder godt og sikkert, samtidig med at du har overblik over indholdet i boksen. Rørfluerne monteres (uden krog) på de medfølgende mandriller, der fås i 2 størrelser. Du kan vælge at afkorte mandrillerne, så de passer præcis til netop dine rørfluer. Alternativt kan du montere dem i fuld længde, så du har mulighed for at sætte 2 (el. 3) fluer på hver mandril. Med de vandtætte Plan D bokse har du overblik, og kan altid finde den rørflue du lige skal bruge.

Plan D's Articulated flueboks kommer i 4 forskellige modeller/størrelser:

  • Pocket Plus- som er den mindste mode til rørfluerl, der kan holde 20 små/medium rørfluer. Låg i klart plast. Perfekt til de korte ture, hvor du kun lige skal have de vigtigste fluer med. Et sæt medium madriller medfølger. (16,7 * 13,3 * 3,6 cm).
  • Pocket Max Plus - som kan holde mindst 40 medium-størrelse rørfluer i begge sider. Sæt 2 fluer på samme rør og du har plads til ca. 80 mindre rørfluer. Til dig der gerne vil have et godt udvalg på turen men stadig en boks, der nemt kan være i jakken/vesten. To sæt medium madriller medfølger (16,7 * 13,3 * 4,1 cm).
  • Pack Plus - med mandriller i den ene side og klart plastlåg i den anden. Pack kan nemt indeholde 20 store rørfluer på de 20 mandriller. Fin at have i ryglommen, forlomme på waders eller bag i bilen som lager (24,2 * 13,3 * 3,6 cm). Dobbelt kapacitet, hvis du sætter 2 rørfluer på hver mandril. To sæt medium madriller medfølger.
  • Pack Max Plus - med mandriller i begge sider af æsken, så den kan indeholde mindst 40 stk. store rørfluer. Også plads til lidt løse kroge og nogle korgfluer. Dobbelt kapacitet hvis du sætter 2 rørfluer på hver mandril. Til dig der skal have det store udvalg med på tur. Fin at have i ryglommen, forlomme på waders eller bag i bilen som lager (24,2 * 13,3 * 4,1 cm). To sæt medium madriller medfølger.

Du kan tilkøbe ekstra mandriller i poser med 20 stk. Føres i 2 forskellige størrelser/dimensioner (small og medium).


Fluebokse fra Plan D Flyfishing er designet og udviklet i USA af Dylan Stanley. Boksene er alle produceret i udelukkende højkvalitets komponenter, og med vandtæt lukkemekanisme i låget. De er ekstremt holdbare, i et lækkert design og er som skabt til at præsentere dine fluer flot, samtidigt med at der passes godt på dem under selv de skrappeste forhold. Plan D bokse findes i 3 forskellige designs til almindelige krogfluer, rørfluer og intruders/articulated fluer. Hver type findes igen i 4 forskellige størrelser, så alle behov for opbevaring af fluer er dækket ind.

Skagitanglers.com er eneforhandler og har distributørrettigheder i Norden af de nye nydesignede 2018-versioner af Plan D bokse.

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 18,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 699,00

incl. moms.

Array V2 - Taylor Fly Fishing

Array V2 - Taylor Fly Fishing

DKK 2.050,00DKK 1.700,00

incl. moms.

Delux Waste bag

Delux Waste bag

DKK 125,00DKK 65,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook