Articulated Fly Box - Plan D Fly Box

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
PlanD001
Producent:
Plan D Fishing
Pris:

DKK 250,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Plan D's Articulated flueboks-model er et helt nyt og spændende design til opbevaring af dine intruders, og tilsvarende fluer bundet på Intruder Shank. Du monterer helt simplet øjet på fluen i de dertil indrettede kroganordninger, der er fastmonteret i flueboksen, og som er fremstillet i rustfrit stål. Krogen på dine intruders kan du nemt fæstne i slidserne i skummet. Så er der styr på det! Vend krogspidsen nedad, så undgår du at hænge i, og evt. skade dig selv på de skarpe kroge. Fluen sidder godt og sikkert, samtidig med at du har overblik over indholdet i boksen. Slut med intruders, der filtrer sammen i et værre rod. Med Plan D bokse har du overblik, og kan altid finde den intruder du lige skal bruge.

Plan D's Articulated flueboks kommer i 4 forskellige modeller/størrelser:

  • Pocket - som er den mindste model, der kan holde 10 individuelt monterede fluer. Opbevaringskroge i den ene side. Klart plast i den anden. Perfekt til de korte ture, hvor du kun lige skal have de vigtigste fluer med (16,7 * 13,3 * 3,6 cm).
  • Pocket Plus - har 10 opbevaringskroge i begge sider, så den totalt holder 20 intruders. Til dig der gerne vil have et godt udvalg på turen men stadig en boks, der nemt kan være i jakken/vesten (16,7 * 13,3 * 3,6 cm).
  • Pack - med opbevaringskroge i den ene side og klart plastlåg i den anden. Pack kan indeholde 20 individuelt monteret intruders. Fin at have i ryglommen, forlomme på waders eller bag i bilen som lager (24,2 * 13,3 * 3,6 cm).
  • Pack Max - med opbevaringskroge i begge sider, så den kan indeholde helt op til 40 stk. af dine favoritter. Til dig der skal have det store udvalg med på tur. Fin at have i ryglommen, forlomme på waders eller bag i bilen som lager (24,2 * 13,3 * 4,1 cm).

Fluebokse fra Plan D Flyfishing er designet og udviklet i USA af Dylan Stanley. Boksene er alle produceret i udelukkende højkvalitets komponenter, og med vandtæt lukkemekanisme i låget. De er ekstremt holdbare, i et lækkert design og er som skabt til at præsentere dine fluer flot, samtidigt med at der passes godt på dem under selv de skrappeste forhold. Plan D bokse findes i 3 forskellige designs til almindelige krogfluer, rørfluer og intruders/articulated fluer. Hver type findes igen i 4 forskellige størrelser, så alle behov for opbevaring af fluer er dækket ind.

Skagitanglers.com er eneforhandler og har distributørrettigheder i Norden af de nye nydesignede 2018-versioner af Plan D bokse.

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 775,00

incl. moms.

Bindetråd

Bindetråd

DKK 15,00DKK 10,00

incl. moms.

Braid tinsel

Braid tinsel

DKK 15,00DKK 8,75

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook