Enigma ESD - by Taylor Fishing

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
Tay004
Producent:
Taylor Fishing
Pris:

DKK 1.850,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Enigma ESD - fra Taylor Fishing

Målet med udviklingen af Enigma ESD var at opfinde en helt ny hjultype med et åbent bremsesystem, men stadig bibeholde mange af fordelene fra hjul med lukkede bremse. Enigma ESD (EXTERIOR SEALED DRAG) er derfor et hybrid-hjul, der hverken er med lukket eller åben bremse. The Enigma's konstruktion sikrer, at "indmaden" i bremsen er lukket totalt af, mens selve bremseskrive er en åben konstruktion. Enigma ESD fra Taylor Fishing er derfor med rette at betegne som en helt ny klasse af fluehjul, hvis lige du ikke finder andre steder. Vil du have et helt unik, utroligt velfungerende og meget lækkert designet hjul, som du ikke ser andre steder, så er Enigma ESD noget for dig. Vi oplever allerede stor efterspørgelse på disse smukke fluehjul. Mangler vi lige den farvevariant, som du brændende ønsker dig, så har vi ca. 3-4 uger leveringstid. bare send en mail på info@skagitanglers.com   

Enigma ESD kommer i 3 størrelser (#2-4, #4-6, #6-8) og hele 4 farvekombinationer (Black, Teal Blue, Ruby Red and Golden Olive). Det største udfordring består i at vælge hvilken model, der passer bedst til din egen personlige smag. Der er mulighed for tilkøb af extra-spole i sort til alle modeller. 

Specifikationer:

- Anodiseret overflade i 4 flotte farver (Black, Teal Blue, Ruby Red and Golden Olive)

- Kraftfuld Carbon Fiber skivebremse system. Stærkt nok til store fisk og med nærmest ikke-eksisterende startmodstand 

- Large Arbor Design som sikrer hurtigt indtagning af line

- Produceret i arospace 6061 T6 Bar Stock Aluminum 

- Behagelige énvejs kliker-system, der sikrer mod overløb

- Nemt sikft mellem venstre og højre indspinning

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 17,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 17,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 994,00

incl. moms.

Banana fly

Banana fly

DKK 24,00DKK 19,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook