Flueæske - stor - til opvaring/transport

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
SA095
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 250,00
DKK 140,00

incl. moms.

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Flueæske til opbevaring/transport af mange fluer og/eller store fluer. Mål: 24,2 cm X 18,0 cm X 6,4 cm.

Lækker æske i topkvalitet til opbevaring/fremvising af rigtig mange fluer. Velegnet som "lager" på rejser, eller bare til dig ,som slæber mange fluer med, og gerne vil have det store overblik. God at have liggende i bilen, i båden eller hvor som helst. Vi har den med på tur og plukker favoritfluer fra lagret undervejs og flytter dem over i mindre Plan D-æsker, der passer i jakkelommen.

Produceret af kvalitetsmaterialer og i et velkendt design. Solid lukkemekanisme, meget kraftig EVA-skum, der holder supergodt på fluer i forskellige størrelser. En æske for livet - og så ser den jo brandgodt ud når den er fyldt med flotte fluer.

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 80,00

incl. moms.

Articulated Fly Box - Plan D Fly Box

Articulated Fly Box - Plan D Fly Box

DKK 310,00DKK 50,00

incl. moms.

Brændekomfur, Wood Stove eller BushBox

Brændekomfur, Wood Stove eller BushBox

DKK 399,00DKK 145,00

incl. moms.

Bælter - 3 modeller

Bælter - 3 modeller

DKK 120,00DKK 25,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook