Nød-fløjte

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
fløj001
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 25,00

incl. moms.

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Fløjte - i aluminium - med nøglering. Lille af størrelse, men stor af effekt. Meget høj lydstyrke (108 dB). Det er rigtig højt

Hvad laver en fløjte i en fiskebutik? En nødfløjte er en meget billig "livsforsikring", som er god at have ved hånden, hvis uheldet er ude. Når man er langt væk fra alting ude i naturen, så er det betryggende at have en lille fløjte i lommen...Fløjten vejer stort set intet og er lige til at montere i fiskejakke eller waders. God og billig sikkerhedsanordning. Kald på assistance, hvad enten det er ved en ulykke eller, hvis du har brug for hjælp til at lande drømmefisken...Også velegnet på fjeldture, skifferie og hvis du bevæger dig alene rundt omkring.

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 875,00

incl. moms.

Bindetråd

Bindetråd

DKK 14,00DKK 10,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook