Steelhead i Oregon med "Fish the swing" - vinter/forår

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
trip005
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 0,00

incl. moms.

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Steelhead og Chinook i Oregon - vinter/forår

Vælg mellem luksusophold på Clackamas River Lodge (3, 4, eller 5 nætter) og/eller float-trips dagture på et udvalg af floder


Skagitanglers formidler kontakt til det kendte amerikanske guidefirma "Fish The Swing", der har en række aktiviteter i både Oregon og British Columbia. Kontakt os om din næste steelhead-tur hos os, og få al den information oven i hatten, som er nødvendig for at være sikker på en god oplevelse. Vi har erfaring fra en lang række rejser, og deler gerne ud af dem. Vi rådgiver naturligvis om det vigtige grejvalg inden turen, samt hjælper med en række praktiske spørgsmål. Formelle aftaler og betaling sker med firmaet Fish The Swing.

Priser for all-inclusive ophold og fiskeri på Clackamas River Logde  2017/2018:

$2200 - 3 days/3 nights

$2750 - 4 days/4 nights

$3300 - 5 days/5 nights

Nedenfor er en kort beskrivelse af de mange muligheder vinter/forår for guidede ture i Oregon på floder som Clackamas og Santiam River samt en række "ukendte" såkaldte coastal river i området. Læs hele programmet på http://www.fishtheswing.com/winter-spring/ og kontakt os på info@skagitanglers.com hvis du vil have hjælp, rådgivning eller vejledning til at gøre dine steelhead-drømme til virkelighed. 


Vinter og forår i den nordlige del af Oregon er lig med mosbegroede flodbredder og ikke mindst Winter Steelhead! Det er sæsonen for "grønt" vand, store fluer, skagit liner, sink tips og store stærke steelhead. Forvent en kølige morgenstund, tåge og dis, regn i varierende mængder and ind i mellem et kig til den varme livgivende sol. Vinter er den sæson som skaber "rigtige" steelheaders. Det er i håbet og jagten på "the tug" vi finder kræfterne til at blive med at kaste og kaste og kaste, dag efter dag, år efter år. Har du først prøvet det bare én eneste gang, så bliver intet det samme igen. Fra December og helt til slutningen af April er Winter Steel reelt det eneste vi har på hjernen...om vi besatte - joh...men det er en god besættelse.

I Maj og Juni skifter fokus. Området Willamette Valley, hvor Fish The Swing har til huse, giver en hel masse muligheder for at jage lynblanke Summer steelhead og ikke mindst Spring Chinook. har du ikke prøvet det før, så er Spring Chinook "on the swing" intet mindre end fantastisk - og lidt skræmmede... Floderne er fulde af liv på denne årstid og vejret er normalt dejlig lunt og behageligt. En skøn årstid at besøge Oregon.

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 994,00

incl. moms.

Banana fly

Banana fly

DKK 24,00DKK 19,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook