Steelhead - Deschutes River med "Fish the swing" - sommer/efterår

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
trip004
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 0,00

incl. moms.

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Deschutes River, Oregon - sommer/efterår:

Vælg mellem Deluxe Jet Boat Camping, Float Trip Camps, Jet Boat dagture eller Float Trip dagture!

I Oregon USA er sommer og efterår højsæson for steelhead på nedre del af Deschutes River. Det er tid til flydeliner, små fluer  og agressive steelhead og især tidlig morgen og fra hen på eftermiddagen er der gang i fiskene i denne flod, som løber igennem dyb slugt i ørkenen. Intet overgår følelsen af at fiske ind i skumringen, stående i midt i floden med håb og forventnign om, at en tung steelhead angriber din flue i næste kast...

Skagitanglers formidler kontakt til det kendte amerikanske guidefirma "Fish The Swing", der har en række aktiviteter i både Oregon og British Columbia. Kontakt os om din næste steelhead-tur hos os, og få al den information oven i hatten, som er nødvendig for at være sikker på en god oplevelse. Vi har erfaring fra en lang række rejser, og deler gerne ud af dem. Vi rådgiver naturligvis om det vigtige grejvalg inden turen, samt hjælper med en række praktiske spørgsmål. Formelle aftaler og betaling sker med firmaet Fish The Swing.

Nedenfor er en kort beskrivelse af de mange muligheder for guidede ture på Deschutes River - sommer /efterår. Læs hele programmet på http://www.fishtheswing.com/summer-fall/ og kontakt os på info@skagitanglers.com hvis du vil have hjælp, rådgivning eller vejledning til at gøre dine steelhead-drømme til virkelighed. 


Den nedre del af Deschutes River kan meget vel være det bedste fiskeri efter summer steelhead, som findes.  Fra Juni og helt til slutningen af November ankommer sølvblanke Summer steelhead til floden. Nogle er på vej "hjem", mens andre blot tager en lille afstikker op i Deschutes inden de fortsætter videre i den kæmpe store Columbia River. Steelhead i Deschutes utrolig agressive og angriber gerne en flue "on the swing". En tur til Deschutes er nok reelt set din bedste bedste chance for at kroge og fange steelhead på flydeline i et meget stabil klima, hvor vejret ikke så tit er en negativ faktor, som det realitisk set ofte kan være mange andre steder. Den unikke geografi sikrer, at floden altid flyder med en god stabil vandføring og normalt aldrig bliver enten for varm eller for kold. Firmaet "Fish The Swing" fokusere på de nedre stræk af floden, hvilket er optimalt i forhold til at fiske på friske fisk. De nederste 24 miles af floden fra mundingen og helt op til Macks Canyon har kun adgang via båd, da der simpelhent ikke er nogen veje...

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 994,00

incl. moms.

Banana fly

Banana fly

DKK 24,00DKK 19,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook