Dean River - Kimsquit Bay Lodge

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
trip003
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 0,00

incl. moms.

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Luksusophold på Kimsquit Bay Lodge ved mundingen af Dean River

Kontakt os nu, hvis du vil med i 2018.


Skagitanglers formidler kontakt til det kendte amerikanske guidefirma "Fish The Swing", der har en række aktiviteter i både Oregon og British Columbia. Kontakt os om din næste steelhead-tur hos os, og få al den information oven i hatten, som er nødvendig for at være sikker på en god oplevelse. Vi har erfaring fra en lang række rejser, og deler gerne ud af dem. Vi rådgiver naturligvis om det vigtige grejvalg inden turen, samt hjælper med en række praktiske spørgsmål. Formelle aftaler og betaling sker med firmaet Fish The Swing.

Nedenfor er en kort beskrivelse af mulighederne for ophold på Kimsquit Bay Lodge, og det tilhørende fiskeri på den verdensberømte Dean River. Læs hele programmet på http://www.kimsquitbay.com/ og kontakt os på info@skagitanglers.com hvis du vil høre mere om priser, hvornår der er ledige pladser eller have hjælp råd eller vejledning til at gøre dine steelhead-drømme til virkelighed. 


Dean River i British Columbia er vel nok det nærmeste man kommer på den ultimative destination for enhver steelhead/lakse-fisker. Årsagen er simpel. Her findes verdens bedste fiskeri efter helt helt friske stillehavslaks og steelhead - alt sammen i de smukkeste omgivelser. En uge i Kimsquit Bay Lodge er en drøm for mange. Indrømmet - det er ikke billigt - men vil man én gang i livet prøve det bedste, så er her mulligheden. Lodgen ligger smukt på kanten af Kimsquit Bay med fantatastisk panoramaudsigt til bjerge med sne på toppen som nærmeste - og eneste - nabo. Placeringen er perfekt i jagten på flodens sølvblanke steelhead og chinook. Du kommer til at fiske på fisk, der kommer direkte fra havet. Friskere og smukkere bliver de ikke...

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 994,00

incl. moms.

Banana fly

Banana fly

DKK 24,00DKK 19,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook