Fine Super UV Ice Dubbing

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
SYB025
Producent:
SYBAI
Pris:

DKK 25,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Nyhed!

Fine Super UV Ice Dubbing - i hele 21 forskellige farver. Ny version af den klassiske UV Ice Dub - nu med rigtig meget mere af alt det gode i :-) Folkene fra Sybai har tunet denne dubbing, således at den nu fremstår med vildt meget UV-materiale mixet ind. UV har været genstand for stor debat fluebindere imellem og vi skal ikke gøre os til dommere. Tror man på UV har en gavnlig effekt få fangsterne (og ja det tror vi på), så vil du helt sikkert fiske med enorm tiltro til dine fluer, når du har bundet dem med den nye Super UV Ice Dub.

Fine Super UV Ice Dubbing er et fint syntetisk materiale med flashabou og masser af UV-fibre mixet sammen. Materialet er som nævnt kendt og brugt af snart sagt alle fluebindere, og med god grund. Vi sværger til UV Ice Dub! Det stas fanger fisk - sådan er det bare! Vi bruger det på daglig basis i Composite Dubbing Loops.

Se evt. denne lille video, der præsentere produktet: https://www.youtube.com/watch?v=5sPCSGHO-YM

Denne lille video sætter fokus på de visuelle forskelle mellem de mest populære dubbingmaterialer: https://www.youtube.com/watch?v=C9XmBnnPEwg 

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 875,00

incl. moms.

Bindetråd

Bindetråd

DKK 14,00DKK 10,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook