Fine Hair

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
SYB004
Producent:
SYBAI
Pris:

DKK 40,00
DKK 23,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Syntetisk "Fine Hair" fører vi indtil videre i 25 farver inklusive et fluo-varianter til steelhead-freaksene derude. Mange nye farver er kommet til, som er særlig relevant for kystfiskerne.

En pakke Fine Hair indeholder hele 1500 fibre med en længde på 35 cm., så der er nok til "tonsvis" af fluer i en pakke.

Fine Hair fra Sybai er et nyudviklet materiale, der adskiller sig rigtig meget fra en lang række andre produkter med tilsvarede navne. Fine Hair er virkelig fint/tyndt - vel nærmeste gennemsigtigt - og vildt blødt i strukturen. Fine Hair har en silke-lignende glans og en viscositet som vi aldrig har set ført. Dette materiale er levende - det føles i hvertfald sådan - og derfor ikke helt nemt at arbejde med, men det er anstrangelserne værd. Det minder mest af alt om marabou! 

Vi er først lige ved at opdage mulighederne med Fine Hair, men allerede nu er vi totalt hooked på det til vores Composite Dubbing Loops fluer. Klip lidt Fine Hair af i den længde du ønsker og mix det ind samme med andre gode materialer - det giver fed effekt, bevægelse og lidt extra bling bling på den gode måde. Fungere også rigtig godt i samspil med marabou-hackler (se foto). Kystfluefiskerne er også på vej til at re-tænke mange kystklassikere efter de har haft fingre i Fine Hair. Vi høre nogle "gå amok" over det her til deres fiskeimmitationer, rejefluer mm.

 

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 17,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 17,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 994,00

incl. moms.

Banana fly

Banana fly

DKK 24,00DKK 19,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook