FF Zonker Flies

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
3931
Producent:
Future Fly
Pris:

DKK 55,00
DKK 30,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Vi stopper med salg af FF-produkter. Rester sælges derfor ud til billige penge

FF Zonker Flies. Rørfluer til laks og havørred bundet 100% med materialer fra Future Fly.

Fluerne findes i 7 forskellige varianter, der dækker hele lakse- og havørredsæsonen fra det tidlige forår, henover sommerfiskeriet til det sene efterår. Virkelig et kvalitetsprodukt både til dig der ikke binder selv, eller dig som gerne vil have lidt ny inspiration. Kan varmt anbefales - og fluerne har allerede i de første par uger af sæsonen vist deres værd.

Gul er næsten altid gangbar og især i om foråret er den populær og ikke mindst effektiv. 

Light Fiery er tæt på at være den perfekte "helårsflue". Den farve finder anvedelse snart sagt hele året - både til laks og havørred. Særligt i mørkt vejr og mørkt vand er den god.

Sunburst er e absolut "must have" farve både forår, men også senere på sæsonen. Opklarede vand efter regn, og gerne med lidt sol på himlen er tidspunkter hvor sunburst gør det godt.

Oliven er ikke vores mest anvendte farve, men mange andre sværger til den hele året. Lidt en outsider, som dog ikke må mangle i boksen på de svære dage. 

Black&Yellow er jo en meget klassisk og kontrastfuld farve-kombi til især laks, men fungere også rigtig godt som aftenflue til havørred. Særlig produktiv er den til forårslaks.

Black&Silver. Svært ikke at have tillid til en rørflue i sort/sølv. Har altid været en trofast farve at ty til, når tilliden til de morderne farver svigter. Sort/sølv er en stabil fanger hele året. 

Black&Blue. Der står HAVØRRED med flammeskrift på denne variant i de klassiske farver sort/blå/rød. Kanon til aften/nat efter havørred, men giv den også chancen til laks i DK men nok især i Norge/Sverige. Den vil også være en ren killer til Steelhead....

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 18,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 699,00

incl. moms.

Articulated Fly Box - Plan D Fly Box

Articulated Fly Box - Plan D Fly Box

DKK 310,00DKK 170,00

incl. moms.

Delux Waste bag

Delux Waste bag

DKK 125,00DKK 75,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook