Enigma ESD - by Taylor Fishing

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
Tay004
Producent:
Taylor Fly Fishing
Pris:

DKK 2.050,00
DKK 900,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Dette produkt har et minimum bestillingstal på 2

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Enigma ESD - fra Taylor Fishing

TILBUD PÅ ENIGMA - Der kommer en ny version sidst på året.

Målet med udviklingen af Enigma ESD var at opfinde en helt ny hjultype med et åbent bremsesystem, men stadig bibeholde mange af fordelene fra hjul med lukkede bremse. Enigma ESD (EXTERIOR SEALED DRAG) er derfor et hybrid-hjul, der hverken er med lukket eller åben bremse. The Enigma's konstruktion sikrer, at "indmaden" i bremsen er lukket totalt af, mens selve bremseskrive er en åben konstruktion. Enigma ESD fra Taylor Fishing er derfor med rette at betegne som en helt ny klasse af fluehjul, hvis lige du ikke finder andre steder. Vil du have et helt unik, utroligt velfungerende og meget lækkert designet hjul, som du ikke ser andre steder, så er Enigma ESD noget for dig. Vi oplever stor efterspørgelse på disse smukke fluehjul, som er meget holdbare trods et let og fint design. Vi har testet hjulet på DK-laks og en hele masse Chum og Coho i Canada. Det holder max!

Enigma ESD kommer i 3 størrelser (#2-4, #4-6, #6-8) og hele 4 farvekombinationer (Black, Teal Blue, Ruby Red and Golden Olive). Det største udfordring består i at vælge hvilken model, der passer bedst til din egen personlige smag. Der er mulighed for tilkøb af extra-spole i sort til alle modeller. 

Specifikationer:

- Anodiseret overflade i 4 flotte farver (Black, Teal Blue, Ruby Red and Golden Olive)

- Kraftfuld Carbon Fiber skivebremse system. Stærkt nok til store fisk og med nærmest ikke-eksisterende startmodstand 

- Large Arbor Design som sikrer hurtigt indtagning af line

- Produceret i arospace 6061 T6 Bar Stock Aluminum 

- Behagelige énvejs kliker-system, der sikrer mod overløb

- Nemt sikft mellem venstre og højre indspinning

NOTE: If shipping outside of Denmark we'll have to add 175 DKK for shipping surcharge. 

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 125,00

incl. moms.

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

DKK 59,00DKK 45,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook