ECHO Skagit Intermediate Compact skydehoveder

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
5311
Producent:
ECHO
Pris:

DKK 340,00
DKK 205,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Vi stopper med at sælge ECHO-produkter, og vi kører derfor tilbud på de resterende varer. 

ECHO Skagit Intermediate Compact skydehoveder  findes i 12 forskellige længder/vægtklasser fra 390 grains (25g) til 720 grains (47g).

Skagit Intermediate linen er en anelse kortere end den tilsvarende flydende Compact-line og benyttes fx i situationer, hvor du vil fiske lidt dybere og ikke mindst præsentere fluen lidt langsommere. Linen er opbygget så forreste halvdel er let-synkende (intermediate) og bagerste halvdel er flydende. Denne vægtfordeling giver mange fordele. Intermediate-spidsen trænger effektivt ned igennem overfladestrømmen og fluen kommer hurtigt ned i "the zone". Du har stadig fuld linekontrol, og kan mende effektivt både op- og nedstrøms, som du ønsker.

Linerne springer med 30 grains (2 gram), så der er alle muligheder for at finde præcis den vægt, der passer til dit behov. Se hele udvalget i tabellen. Er du i tvivl om linevalget til din stang, så kontakt os på info@skagitanglers.com

ECHO Skagit Compact Intermediate Line Profile

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 17,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 17,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 994,00

incl. moms.

Banana fly

Banana fly

DKK 24,00DKK 19,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook