Easy Shrimp Eyes

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
8741
Producent:
Easy Shrimp Eyes
Pris:

DKK 49,00
DKK 43,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Easy Shrimp Eyes er et dansk-designet produkt, der føres i 10 forskellige varianter: Sort, Rød, Brun, Klar, 5 slags UV fluro-farver (orange, gul, grøn, pink og hvid) samt Glow-In-Dark til natfluerne. Der er 10 sæt rejeøjne i hver pakke. Desuden findes en Kombi Pakke med én af hver farve i posen, hvis du lige vil tjekke alle farverne.

Easy Shrimp Eyes er rejeøjne til fluer på den super-nemme måde. Lækkert materiale til rejefluerne til kysten, men på det seneste har Easy Shrimp Eyes også fundet vej til mange af å-fluerne. Kim Sørensen's "Munker" er fx blevet opgraderet med disse frække øjne. Prøv også at bruge dem i dine intruders og squidroo's. Det giver en lækker shrimp-effekt og ikke mindst et synligt hugpunkt, som vi altid søger efter i vores fluer.

Det har aldrig været nemmere at få det perfekte resultat. Slut med at fumle med øjne som glider rundt på krogen, er uens i længden og i det hele taget bare bøvlet at have med at gøre. Stor tak til de innovative drenge hos Easy Shrimp Eyes. Se denne instruktionsvideo, der viser hvor nemt det er at binde med Easy Shrimp eyes. LINK.

 

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 994,00

incl. moms.

Banana fly

Banana fly

DKK 24,00DKK 19,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook