Easy Shrimp Eyes

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
8741
Producent:
Easy Shrimp Eyes
Pris:

DKK 35,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Easy Shrimp Eyes er et dansk-designet produkt, der føres i 10 forskellige varianter: Sort, Rød, Brun, Klar, 5 slags UV fluro-farver (orange, gul, grøn, pink og hvid) samt Glow-In-Dark til natfluerne. Der er 10 sæt rejeøjne i hver pakke. Desuden findes en Kombi Pakke med én af hver farve i posen, hvis du lige vil tjekke alle farverne.

Easy Shrimp Eyes er rejeøjne til fluer på den super-nemme måde. Lækkert materiale til rejefluerne til kysten, men på det seneste har Easy Shrimp Eyes også fundet vej til mange af å-fluerne. Kim Sørensen's "Munker" er fx blevet opgraderet med disse frække øjne. Prøv også at bruge dem i dine intruders og squidroo's. Det giver en lækker shrimp-effekt og ikke mindst et synligt hugpunkt, som vi altid søger efter i vores fluer.

 

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 125,00

incl. moms.

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

DKK 59,00DKK 45,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook