Handske til landing af fisk

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
handske001
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 175,00
DKK 70,00

incl. moms.

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Landingshandske eller rettere landingsluffe i solid "mesh-kvalitet" med snøre til at stramme om håndleddet. Handsken er altid klar til brug og nem at påføre sig i kampens hede.

Til dig som gerne vil have et solidt greb om fisken, hvad enten den skal med hjem eller genudsættes skånsomt. Handsken er genial til sikker landing af både laks, havørred og steelhead i alle størrelser. Ingen grund til at slæbe på net og slet ikke gaf mere. Et forsigtigt greb om fiskens halen og du kan lande fiske stille og roligt uden af beskadige fisken. Hav altid handsken liggende i lommen.

Vi har skiftet til denne nye smarte "luffe-model", som har vist sig nemmere at anvende end modellen med fingre, som var lidt besværlige når det skulle gå stærkt. Tilkøb evt. vores spiral-lanyard, der kan bruges til at montere luffen fast i dine waders, jakke eller lign.

 

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 17,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 17,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 994,00

incl. moms.

Banana fly

Banana fly

DKK 24,00DKK 19,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook