Flueæske - stor - til opvaring/transport

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
SA095
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 250,00
DKK 155,00

incl. moms.

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Flueæske - stor - til opbevaring/transport af mange fluer og/eller store fluer. Mål: 24,2 cm X 18,0 cm X 6,4 cm.

Lækker æske i topkvalitet til opbevaring/fremvising af rigtig mange fluer. Velegnet som "lageræske" på rejser, eller bare til dig ,som slæber mange fluer med, og gerne vil have det store overblik. God at have liggende bag i bilen, i båden eller hvor som helst. Vi har den med på tur og plukker favoritfluer fra lagret undervejs og flytter dem over i mindre æsker, der passer jakkelommen.

Produceret af kvalitetsmaterialer hele vejen igennem i et velkendt design. Solid lukkemekanisme, meget kraftig EVA-skum, der holder supergodt på fluer i forskellige størrelser. En æske for livet - og så ser den jo brandgodt ud når den er fyldt med flotte fluer.

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 875,00

incl. moms.

Bindetråd

Bindetråd

DKK 14,00DKK 10,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook