Nød-fløjte

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
fløj001
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 25,00

incl. moms.

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Fløjte - i aluminium - med nøglering. Lille af størrelse, men stor af effekt. Meget høj lydstyrke (108 dB). Det er rigtig højt

Hvad laver en fløjte i en fiskebutik? En nødfløjte er en meget billig "livsforsikring", som er god at have ved hånden, hvis uheldet er ude. Når man er langt væk fra alting ude i naturen, så er det betryggende at have en lille fløjte i lommen...Fløjten vejer stort set intet og er lige til at montere i fiskejakke eller waders. God og billig sikkerhedsanordning. Kald på assistance, hvad enten det er ved en ulykke eller, hvis du har brug for hjælp til at lande drømmefisken...Også velegnet på fjeldture, skifferie og hvis du bevæger dig alene rundt omkring.

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 18,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 775,00

incl. moms.

Array V2 - Taylor Fly Fishing

Array V2 - Taylor Fly Fishing

DKK 2.050,00DKK 1.500,00

incl. moms.

Articulated Fly Box - Plan D Fly Box

Articulated Fly Box - Plan D Fly Box

DKK 310,00DKK 210,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook