Craft Fur Long - Extra Select

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
Sybai001
Producent:
SYBAI
Pris:

DKK 15,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Craft Fur Long - Extra Select findes i første omgang i 6 faver, som bruges i en lag række situationer. Sælges i 10*14 cm stykker med op til 12 cm lange hår.

Oprindeligt blev Craft Fur introduceret til tropiske saltvadfluer - hvor det stadig benyttes meget - men på det seneste er især den "langhårede" version som vi fører begyndt at snige sig ind i flere lakse- og havørredfluer. Materialet suger ikke vand og du opnår derfor en flue, som hurtigt kan fisked ned i "the zone". En sjov detalje er, at du kan faver Craft Fur med sprittush og på den måde give fluerne dit personlig præg. Prøve også at spinne det i dubbing loops og se selv hvor fedt det bliver :-)

Craft Fur bruges også som hovedbestanddel i en nyere steelhead-flue kaldet "Bad Hairday" af Dave Pinczkowski, som bruger craft fur bundet ind reverse style. Det koncept skal der arbejdes videre med, da vi anser det for genialt til både lakse- og havørredfluer, som gerne må flytte noget vand og/eller skabe bule uden af suge vand og blive for tunge at kaste med.  


Vores gode ven af butikken - Tobbe Hedin fra Sverige - er blevet helt pjattet med Craft Fur og bruger det meget i sine utrolig smukke og effektive fluer. Her ses et par eksempler på Tobbes kreationer over temaet "Bad Hairday", hvor Craft Fur er et helt centralt materiale. Du får volume uden en flue, der suger vand og det er vigtigt, når du gerne vil have fluen ned - hurtigt! 

 

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 80,00

incl. moms.

Array V2 - Taylor Fly Fishing

Array V2 - Taylor Fly Fishing

DKK 2.100,00DKK 650,00

incl. moms.

Articulated Fly Box - Plan D Fly Box

Articulated Fly Box - Plan D Fly Box

DKK 310,00DKK 50,00

incl. moms.

Brændekomfur, Wood Stove eller BushBox

Brændekomfur, Wood Stove eller BushBox

DKK 399,00DKK 145,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook