Brændekomfur, Wood Stove eller BushBox

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
out004
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 399,00
DKK 145,00

incl. moms.

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Brændekomfur, Wood Stove eller BushBox. Kært barn har mange navne...Vores wood stove er både bærbar, nemt at klappe sammen, og så den fylder minimalt i din oppakning.

Start et effektivt bål på kort tid, så du hurtigt kan bringe vand i kog eller lave dig et varmt måltid mad når du er på farten. Produceret i rustfrit stål. Kommer i praktisk stofpose, så du nemt kan gemme din Wood Stove væk når det ikke er i brug. 

Med denne wood stove kan du med ganske få pinde, kviste og tørre blade hurtigt få et effektiv bål igang. Det bliver ikke nemmere at tilberede mad i det fri. Vi har altid vores Wood Stove liggende bag i bilen eller i rygsækken når trangen til en kop kaffe, et par ristede pølser eller lignende melder sig. Ingen grund til at slæbe sprit eller gasbeholdere med på tur, da du altid kan finde egnet brænde til wood stove'en.

Vægt: 360 g Stainless Steel. 

Se lille video af brændekomfur og kedel i aktion: https://youtu.be/M6MiH_97g1k

Størrelse: 160*123*96 mm

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 80,00

incl. moms.

Array V2 - Taylor Fly Fishing

Array V2 - Taylor Fly Fishing

DKK 2.100,00DKK 650,00

incl. moms.

Articulated Fly Box - Plan D Fly Box

Articulated Fly Box - Plan D Fly Box

DKK 310,00DKK 50,00

incl. moms.

Brændekomfur, Wood Stove eller BushBox

Brændekomfur, Wood Stove eller BushBox

DKK 399,00DKK 145,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook