Salgs- og leveringsbetingelser

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret på alle varer, der er solgt af Skagitanglers.com
Hvis der skulle opstå fejl ved et produkt, som er leveret af Skagitanglers.com, så bedes du fremsende varen til nedenstående adresse med en kvittering og besked om fejlen. Returvarer skal sendes i alm. postpakke med vedlagt besked. Køber afholder selv udgifter ved returnering. Efterkravspakker indløses ikke.

Varen skal sendes retur til:
Skagitanglers.com
Høvænget 2
6760 Ribe

Fortrydelsesret 
Alle varer du køber hos Skagitanglers.com er omfattet af 14 dages fuld returret. Varen skal sendes retur til:
Skagitanglers.com
Høvænget 2
6760 Ribe

Du bedes oplyse dit kontonr. hvis vi skal tilbageføre dine penge. Vi forudsætter at varen er ubrugt, ubeskadiget og i original emballage.
Returvarer skal sendes i alm. postpakke med vedlagt besked. Efterkravpakker indløses ikke.
Hvis der, mod forventning skulle være opstået fejl ved et produkt under fragten, som er levet af Skagitanglers.com, så bedes du rette henvendelse til os på Tlf. 28991902
 
Handelsvilkår

Alle priser er inkl. 25 % moms og i danske kroner. Der tages forbehold for udsolgte varer og trykfejl.

Levering af dine varer
Når du køber varer på Skagitanglers.com betaler du en fast porto på 29,- kr. i Danmark. Vi sender dine varer med PostDanmark (B-post). Ved salg til andre lande end Danmark skal porto beregnes i hver enkelt tilfælde. Ved bestilling modtager du altid en ordrebekræftelse fra Skagitanglers.com og en besked, hvis der evt. skulle være udsolgte varer. Ved ordrer over kr. 600,- betaler vi portoen indenfor Danmarks grænser.

Køb af hjul og stænger udenfor DK: Grundet ekstra portoomkostninger til lade udenfor Danmark pålægges et fragtgebyr på 75 DKK ved køb af stang eller hjul. Dette gebyr skal kunden selv tilføje betalingen enten direkte ved bestilling eller umiddelbart herefter. Varer sendes først når betaling er modtaget.

Dine bestilte varer sendes til dig hurtigst muligt - normalt samme dag, hvis bestilling sker inden kl. 14 - ellers typisk indenfor 2-3 arbejdsdage. Hvis du bestiller en vare, der ikke er på lager - og som ikke kan leveres indenfor 1 uge, vil varen ikke blive taget i restordre. Du vil blive kontaktet af Skagitanglers.com, hvis dette skulle blive tilfældet.

Varer kan afhentes, efter aftale, på vores adresse Høvænget 2, 6760 Ribe. Afhentning kan normalt ske aften og weekend.
 
Betaling

Hos Skagitanglers.com kan du føle dig helt sikker. Vi har en QuickPay godkendt webshop, hvor du trygt kan betale med dit foretrukne betalingskort via PayPal. Alle oplysninger omkring dit kreditkort bliver overført via sikre, krypterede sider. Når de er godkendt af PayPal, får vi besked om, at handelen er i orden - og vi sender dig dine varer. Du er også meget velkommen til at betale via bankoverførsel/netbank. Alle priser er incl. moms, men uden fragt.

Du kan betale på følgende måder, når det er til levering i Danmark:
1. Med betalingkort via QuickPay og PayPal.

2. Overførelse via netbank til vores bankkonto i Sydbank, Varde - Konto 7700-0001386606. Husk, at angive navn og ordre-ID ved bankoverførelse.

3. MobilPay til 24915169. Vælg "bankoverførsel" under betalingsproces. Husk, at angive navn og ordre-ID i besked i MobilPay.

Beløbet skal være overført til vores konto inden varen bliver sendt.

 

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook