Articulated Fly Box - Plan D Fly Box

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
PlanD001
Producent:
Plan D Fishing
Pris:

DKK 310,00
DKK 50,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Plan D's Articulated flueboks-model er et spændende design til opbevaring af  intruders og tilsvarende fluer bundet på Shank. Du monterer helt simplet øjet på fluen i de dertil indrettede kroganordninger, der er fastmonteret i flueboksen, og som er fremstillet i rustfrit stål. Krogen på dine intruders kan du nemt fæstne i slidserne i skummet. Så er der styr på det! Vend krogspidsen nedad, så undgår du at hænge i, og evt. skade dig selv på de skarpe kroge. Fluen sidder godt og sikkert, samtidig med at du har overblik over indholdet i boksen. Slut med intruders, der filtrer sammen i et værre rod. Med Plan D bokse har du overblik, og kan altid finde den intruder du skal bruge.

Plan D's Articulated flueboks kommer i 5 forskellige modeller:

  • Pocket - som er den mindste model, der kan holde 10 individuelt monterede fluer. Opbevaringskroge i den ene side. Klart plast i den anden. Perfekt til de korte ture, hvor du kun lige skal have de vigtigste fluer med (16,7 * 13,3 * 3,6 cm).
  • Pocket Plus - har 10 opbevaringskroge i begge ender af den ene side, så den totalt holder 20 intruders. Klart plast i den anden side af boksen. Til dig der gerne vil have et godt udvalg på turen men stadig en boks, der nemt kan være i jakken/vesten (16,7 * 13,3 * 3,6 cm).
  • Pocket Max Plus. Har 10 opbevaringskroge i begge ender i hver side. Totalt til opbaring af 40 fluer. Kan stadig være i lommen (16,7 * 13,3 * 4,1 cm). 
  • Pack Max - med opbevaringskroge i den begge ender af de ene side og klart plastlåg i den anden. Pack kan indeholde 20 individuelt monteret intruders. Godt plads i midten af boksen til løse krog og evt krogfluer. Fin at have i ryglommen, forlomme på waders eller bag i bilen som lager (24,2 * 13,3 * 3,6 cm).
  • Pack Max Plus - med opbevaringskroge i begge ender i hver sider, så den kan indeholde helt op til 40 stk. af dine favoritter plus et par rækker al. krogfluer mellem intruders. Masser af plads. Til dig der skal have det store udvalg med på tur. Fin at have i ryglommen, forlomme på waders eller bag i bilen som lager (24,2 * 13,3 * 4,1 cm).

Fluebokse fra Plan D Flyfishing er designet og udviklet i USA af Dylan Stanley. Boksene er alle produceret i udelukkende højkvalitets komponenter, og med vandtæt lukkemekanisme i låget. De er ekstremt holdbare, i et lækkert design og er som skabt til at præsentere dine fluer flot, samtidigt med at der passes godt på dem under selv de skrappeste forhold. Plan D bokse findes i 3 forskellige designs til almindelige krogfluer, rørfluer og intruders/articulated fluer.

Skagitanglers.com er eneforhandler og har distributørrettigheder i Norden af de nye nydesignede Plan D bokse.

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 75,00

incl. moms.

Articulated Fly Box - Plan D Fly Box

Articulated Fly Box - Plan D Fly Box

DKK 310,00DKK 50,00

incl. moms.

Brændekomfur, Wood Stove eller BushBox

Brændekomfur, Wood Stove eller BushBox

DKK 399,00DKK 165,00

incl. moms.

Bælter - 3 modeller

Bælter - 3 modeller

DKK 120,00DKK 25,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri med skagitgrej. Vi forhandler primært vores egne Nordic Skagit Heads og relaterede produkter. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook