Array V2 - Taylor Fly Fishing

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
T009
Producent:
Taylor Fly Fishing
Pris:

DKK 2.100,00
DKK 1.300,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Array V2 - Taylor Fly Fishing

Array V2 er den opgraderet version af det meget poplære Array. V2 fås i 3 forskellige størrelser, 4 stilfulde farver og i størrelserne #4-6, #6-8 og #8-10, som dermed dækker langt de fleste situationer. Hjulet findes også i #2-4, som vi dog kun tager hjem på bestilling. Du kan vælge mellem disse flotte farver: Slate Grey, Gold,  Stealth Black og Red (limited edition). Der findes extra-spoler til alle modeller, men dem har vi ikke som lagervare, men de kan naturligvis bestilles hjem. Skagitanglers er eneforhandler i Europa af grej fra Taylor Fishing. Det er vi ret stolte af :-)


Det originale Array-hjul har uden sammenligning været Taylor Fly Fishing's bedstsælgende produkt. Array V2 er resultatet af en videreudvikling over det populære hjul, som nu er udstyret med en stærkere ramme, nyt suværent bremsesystem, ekstremt fine toleranser i produktiostrinene, og ikke mindes et nyt-tænkt design. Folkene bag Taylor Fly Fishing har taget alle de kendte elementer fra det originale Array, og lige løftet det hele op til en endnu højere niveau. Vi er enige når de siger, at "skønhed, form og funktion gør Array V2 til et one-of-a-kind fluehjul", som vi på alle måder kan anbefale for faste kunder. 

Basis for ethvert hjul-design hos Taylor Fly Fishing er opbygningen af bremsesystemet. Hjul skal bygges "fra bremsen og op". Array V2 er udstyret med et helt nyt bremsesystem, hvor der er fokus på stabilitet, pålideligehed, holdbarhed og styrke. Det skal med andre ord kunne tåle nogle tæsk! Bremsen på V2 er opbygget af 8 bremseskriver skifevis af kulfiber og rustfrit stål, der er indkapslet i et vandtæt kammer. Bremseskruen er ligeledes indkapslet i sit eget vandtætte kammer, så det er fuldstændig lukket af for vand, fugt og skidt. Bremsen har over 8lbs bremse-kraft, hvilket er mere end nok til alt, hvad du kan finde på at fiske efter både i fersk- og saltvand.

Fakta om Array V2

#4-6  Diameter 92 mm, vægt 159 g, 120 m backing med #5 WF line

#6-8  Diameter 98 mm, vægt 184 g, 200 m backing med #8 WF line

#8-10 Diameter 106 mm, vægt 210 g, 220 m backing med #10 WF line

- Vandtæt forseglet bremsesystem

- Hård anodiseret overflader - saltvandbestandigt, der øger hjulets holdbarhed betydeligt

- 3 klassiske og stilfulde farvekombinationer - Stealth Black, Slate Grey, Gold og en lækker costum rød.

- Ny kraftig bremsesysemt af kulfiber/rustfrit stål. Totalt forseglet. 100% vandtæt.

- Large Arbor U-formet højspole sikrer hurtig hjemtagning af line. Forøget kapacitet til backing.

- Drejet af "aerospace 6061 T6 Bar Stock Aluminum"

- Vendbar indspoling. Frit valg mellem højre eller venstrehånds.

NOTE: If shipping outside of Denmark we'll have to add 175 DKK for shipping surcharge. 

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 135,00

incl. moms.

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

DKK 59,00DKK 45,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook