Angora Goat - Fine Dubbing

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
SYB009
Producent:
SYBAI
Pris:

DKK 25,00
DKK 20,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Fine Long Angora Goat Dubbing føres nu i 11 forskellige farver, der er tilpasset typiske lakse- og havørrederfluer i Skandinavien.

Fine Long Angora Goat Dubbing er et helt nyt produkt på scenen, der med sine helt utrolig lange, tynde og fine fibre er om muligt endnu mere levende end Angel Hair. Dette materiale er helt perfekt til en lang række fluer, hvor du vil opnå maksimal liv og bevægelse. Brug fx Angora Goat Dubbing til dine havørredfluer til langsomt flydende vand og se hvordan det "lever". Prøv at mixe lidt i et Composite Dubbing loops, eller en traditionel hårvinge, og du vil blive overrasket over en fed afdæmpede genskins-effekt. Fiberne har en helt særligt gennemskinnelighed som vi ikke har set før.

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 775,00

incl. moms.

Bindetråd

Bindetråd

DKK 15,00DKK 10,00

incl. moms.

Brass Beads 5 mm

Brass Beads 5 mm

DKK 30,00DKK 20,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook