Angora Goat - Fine Dubbing

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
SYB009
Producent:
SYBAI
Pris:

DKK 25,00
DKK 20,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Fine Long Angora Goat Dubbing føres nu i 11 forskellige farver, der er tilpasset typiske lakse- og havørrederfluer i Skandinavien.

Fine Long Angora Goat Dubbing er et helt nyt produkt på scenen, der med sine helt utrolig lange, tynde og fine fibre er om muligt endnu mere levende end Angel Hair. Dette materiale er helt perfekt til en lang række fluer, hvor du vil opnå maksimal liv og bevægelse. Brug fx Angora Goat Dubbing til dine havørredfluer til langsomt flydende vand og se hvordan det "lever". Prøv at mixe lidt i et Composite Dubbing loops, eller en traditionel hårvinge, og du vil blive overrasket over en fed afdæmpede genskins-effekt. Fiberne har en helt særligt gennemskinnelighed som vi ikke har set før.

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 875,00

incl. moms.

Bindetråd

Bindetråd

DKK 14,00DKK 10,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook