Taylor T1 - Taylor Fly Fishing

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
T010
Producent:
Taylor Fly Fishing
Pris:

DKK 2.100,00
DKK 1.300,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Taylor T1 - Taylor Fly Fishing

Taylor T1 er en helt ny fluehjuls-model fra amerikanske Taylor Fly Fishing. T1 fås i 3 forskellige størrelser (#4-6, #6-8 og #8-10), 5 stilfulde farver samt et par eksklusive Limited Edition-farver du ikke ser andre steder end her hos Skagitanglers. Du kan vælge mellem disse farver: Golden Olive, Black, Matte Silver, Ruby Red og Deep Blue. Vi har også hjemtaget et yderst begrænset antal i farven "Black Nebula" og “Prospector”, hvor hvert hjul er helt unikt. Vi har de sidste af disse varianter på markedet.

Dimensioner: #4-6 med 92 mm udvendig diameter og 114 gram, #6-8 med 104 mm udvendig diameter og 137 gram, #8-10 med 112 mm udvendig diameter og 170 gram.


T1 er det seneste hjuldesign fra Taylor Fly Fishing. Lækker æstetik, der er inspireret delvist af det første hjul (TYPE1) som Taylor sendte på markedet for flere år siden, men stadig er helt unikt. T1-hjulet har et solidt lukket bremsesystem bygget af kulfiber uden mærkbar opstartsfriktion. Super let og funktionelt fluehjul, som nok er et af de absolut letteste på markedet med lukket bremsesystem. Et perfekt match til alt fiskeri med moderne fluestænger - både til fersk- og saltvandsfiskeri. T1 MEGA #8-10 er udstyret med en dobbelt så kraftig bremse, som den der findes på #4-6 og og #6-8 modellerne. 

Features

- Vandtæt og saltvandsbestandigt bremsesystem

- Hårdt-anodiseret, der giver flot finish og stor holdbarhed

- Mange farver (Golden Olive, Black, Matte Silver, Ruby Red og Deep Blue)

- En af det letteste 100% tætte bremsesystemer på markedet 

- Lækker carbon-bremse, der er helt uden start-friktion

- U-formet spole, der giver stor linekapacitet

- Produceret i Aerospace 6061 T6 Aluminum 

- Klik-lyd både ved indspinning og udløb

- Vendbar indspinningsretning

NOTE: If shipping outside of Denmark we'll have to add 175 DKK for shipping surcharge. 

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 100,00

incl. moms.

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

DKK 59,00DKK 45,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook