Jerry's Intruder

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
aqoo1
Producent:
Aqua Flies
Pris:

DKK 72,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Intruders er et begreb som ses brugt i flæng sart sagt alle steder - også her på siden - men den ægte vare er nu tilgængelig hos os. Vi har hjemtaget et parti Jerry's Intruders fra Aqua Flies. Fluerne er udvilket og godkedt af en af hjernen bag tilblivelsen af intruders, nemlig Jerry French. Efterspørgelsen er stor, så der vil være perioder med "huller i lagret", men vi prøver at fylde op hele tiden.

Denne version er bundet med de absolut bedst tilgængelige materialer og teknikker. Brug af composite loops er her vist til perfektion. Der er brugt div. UV-materialer, Gamakatsu-kroge og generelt er det et produkt, der kommer med indbygget "selvtillid". Det er nu dit job at få fluen derud, men du ved når du fisker med Jerry's Intruder, at det er flue som virker! Jerry's Intruder har en totallængde på ca. 3' (7,5 cm), så det er flue til stort vand og store fisk - både forår og efterår.


Jerry French er et meget velanset navn indenfor især steelhead-kredse og hans rygte som en gudsbenåedet fluefisker og fluebinder er nu også nået over til os på den anden side af dammen. Skagitanglers fører udover han fluer også Jerry's nye stænger (Renegade fra Pieoroway) her i butikken. Når snakken falder på Skagit-style fluekast og intruder-fluer så er Jerry, sammen med hans venner Ed Ward og Scott Howell klart de fremmest foretaler for netop denne teknink. Vi sælger fluer, der er udtrænkt og udvilket af Jerry, hvor hans innovatiove tilgang og ikke mindst teknik med brug af composite loops og moderne materialer, går igen i hver en flue. Vil du fiske med en flue der er en mester værdig, så er muligheden her nu. 

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 875,00

incl. moms.

Bindetråd

Bindetråd

DKK 14,00DKK 10,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook