'Luk & Sluk' Munkeren

Lagerstatus:
Ikke på lager
Varenummer:
KS5
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 69,00

incl. moms.

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Munkeren

Munkeren - her i brun/gule variant, som også kendes som Luk&Sluk farverne - er en kombi-flue, der trækker på to geniale koncepter, nemlig muddlerhovedet og lang hår- eller skindvinge, i én og samme flue. Luk&Sluk Munkeren har sin berettigelsen sidst på sæsonen, som navnet siger, men husk den i boksen hele sæsonen. Det vil du ikke fortryde. OBS! Kim har opdateret mønstret og fluerne vil fra September 2015 blive "iklædt" et par frække Easy Shrimp Eyes i hotte fluro-faver.

Munker-fluerne laver en masse "larm" i vandet og det har de sidste par år vist sig at være rigtig effektivt i mange situationer i vores lidt langsomme danske vandløb. Munkeren fiskes bedst på en tung synkespids, så fluen trækkes godt ned i "the zone". Fluen er nærmest "født" til at blive fisket med et skagit set-up, hvor en volumiøs flue som denne ingen problemer giver i kastet.

Fluen er bundet med kvalitetsmaterialer fra Future Fly, som du kan finde her i shoppen, hvis du selv vil forsøge med en kopi eller en variant. Intet slår dog den ægte vare fra mesterens egen hånd og fluestik.

Bestilling af Kim Sørensen's fluer sker som forudbestillinger ved at du skriver en mail til info@skagitanglers.com med navn og antal på de fluer du vil bestille. Du får en mail når fluerne er klar til levering, hvorefter du går ind i shoppen og gennemfører bestilling. Betaling sker først når fluerne er klar til levering, men du har naturligvis forpligtet dig til købet når bestillingsmail er afsendt. Fluerne sælges uden krog.

 

 

 

 

 

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 17,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 17,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 994,00

incl. moms.

Banana fly

Banana fly

DKK 24,00DKK 19,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook