Lagerstatus:
Ikke på lager
Varenummer:
KS1
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 69,00

incl. moms.

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Det Gule Lyn

Det Gule Lyn er Kim Sørensen's "Signature Fly". Fluen er kendt af de fleste som den flue, der har fanget en af de største laks i DK nogensinde, samt et utal af andre laks og havørreder. Det Gule Lyn er effektiv både tidlig og sent på sæsonen, samt i perioder hvor der lige skal lidt mere kapow til at få fiskenes opmærksomhed.

Fluen er bundet med kvalitetsmaterialer fra Future Fly, som du kan finde her i shoppen, hvis du selv vil forsøge dig med en efterligning eller en variant. Intet slår dog den ægte vare fra mesterens egen hånd og fluestik.

Salget af Kim’s fluer vil i første omgang ske via forudbestillinger, således, at du som kunde hos Skagitanglers vælger de fluer fra udvalget i shoppen du ønsker, hvorefter Kim binder dine fluer hurtigst muligt. I praksis sker bestilling ved, at du i shoppen benytter funtionen "ønskeliste" og sender den til os. Du kan også bare skrive en mail til info@skagitanglers.com med navn og antal på de fluer du vil bestille. Du får en mail fra os når fluerne er klar til levering, hvorefter du går ind i shoppen og gennemfører bestilling og betaling. Betaling sker derfor først når fluerne er klar til levering, men du har naturligvis forpligtet dig til købet når bestillingsmail er afsendt.

Fluerne sælges uden krog.

 

 

 

 

 

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 17,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 17,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 994,00

incl. moms.

Banana fly

Banana fly

DKK 24,00DKK 19,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook