Fluer af - Kim Sørensen

Fluer af - Kim Sørensen

Fluer bundet af Kim Sørensen

Kim Sørensen fra Holstebro er kendt vidt og bredt som en sublim og innovativ fluebinder, der har stået fadder til moderne ny-klassikere som fx Det Gule Lyn, Munkeren og andre storfangere. Kim har igennem de senere år vist, at hans fluer, udover at være en fryd for øjet, er meget effektive fiskefluer, som kopieres af snart sagt alle og enhver. Vil du ikke nøjes med en "billig kopi", men i stedet have fat i den ægte vare fra mesteren selv, så er her muligheden idet Kim binder eksklusivt for Skagitanglers kunder.

Kim har i første omgang udvalgt en håndfuld fluer, som dækker næsten alle tænkelige situationer igennem hele sæsonen. Med denne special-serie på "5 favoritter" fra Kim, er du som lakse- og havørredfisker aldrig i tvivl om du har noget i boksen der dur! Fluerne er alle bundet med de bedste materialer fra Future Fly og på det højst tænkelige faglige niveau. Det er kvalitet og innovation i skøn forening.

Salget af Kim’s fluer vil i første omgang ske via forudbestillinger, således, at du som kunde hos Skagitanglers vælger de fluer fra udvalget i shoppen du ønsker, hvorefter Kim binder dine fluer hurtigst muligt. I praksis sker bestilling ved, at du mailer til info@skagitanglers.com med navn og antal på de fluer du vil bestille. Du får en mail fra os når fluerne er klar til levering, hvorefter du går ind i shoppen og gennemfører bestilling og betaling. Betaling sker derfor først når fluerne er klar til levering, men du har naturligvis forpligtet dig til købet når bestillingsmail er afsendt.

 

 

'Luk & Sluk' Munkeren

'Luk & Sluk' Munkeren

DKK 69,00

incl. moms.

Munkeren Munkeren - her i brun/gule variant, som også kendes som Luk&Sluk farverne .....

Det Gule Lyn

Det Gule Lyn

DKK 69,00

incl. moms.

Det Gule Lyn Det Gule Lyn er Kim Sørensen's "Signature Fly". Fluen er kendt af de fleste som.....

Gul Munker

Gul Munker

DKK 69,00

incl. moms.

Gul Munker Munkeren er en kombi-flue, der trækker på to geniale koncepter, nemlig muddlerhovedet .....

Munker - Hot Yellow/Orange

Munker - Hot Yellow/Orange

DKK 69,00

incl. moms.

Munkeren - hot yellow/orange Er der en farve-kombi, der er effektiv hele året, så må det absolut .....

Munkeren - All Black

Munkeren - All Black

DKK 69,00

incl. moms.

Munkeren Munkeren - All Black - er en kombi-flue, der trækker på to geniale koncepter, nemlig mud.....

Rød Munker

Rød Munker

DKK 65,00

incl. moms.

Rød Munker Munkeren - her i den røde variant - er en kombi-flue, der trækker på to geni.....

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook