Stu's Mini-Intruder

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
aqoo2
Producent:
Aqua Flies
Pris:

DKK 45,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Stu's Mini-Intruder Aquaflies findes i hele 10 forskellige varianter - helt sikkert også én eller flere der passer til dit hjemmevand.

Denne lille frækkert af intruder er et god bud på super effektiv flue, der fungerer rigtig godt til laks, havørred og steelhead igennem det meste af sæsonen. Fluen er bundet med lange, bløde og "levende" materialer, som er et gennemgående træk ved fluer af intruder-typen. I den her variant er det de eksklusive Rhea-fjer, som giver svæv og liv på en meget fornem vis. Farvesammensætning og størrelse af fluen gør den til et oplagt førstevalg fra 16. april og frem, når jagten går ind på forårslaks. Tag den også med til Norge og vis laksene noget de ikke ser hver dag. Den har allerede flere DK-laks og havørreder på samvittigheden. 

Stu's Mini Intruders er bindet på 25 mm intruder shanks og er udstyret med et sæt small dumbell eyes i messing. Kommer incl. 1 stk Gamakatsu Octopus krog påmonteret.

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 22,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 975,00

incl. moms.

Array V2 - Taylor Fly Fishing

Array V2 - Taylor Fly Fishing

DKK 2.250,00DKK 1.650,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook